Hallo allemaal,

Ik ben Miranda Schouten ben getrouwd met Stijn Schouten, heb twee mooie lieve kinderen een dochter Deveny van 22 jaar en zoon Dylano van 17 jaar oud. Ben al vanaf 2004 bij de Moasmeerminnen en ik ben 3 jaar prinses geweest van het mooie Poalingdurp 2014/2016, en nu doe ik van alles en nog wat op de achtergrond. Ik hoop dat we nog heel veel mooie en gezellige jaren mogen mee maken met de Moasmeerminnen.

 

 

Hallo allemaal,

Ik ben Marcelien en zit vanaf 2012 bij de Moasmeerminnen. Hou altijd wel van een feestje en carnaval vier ik al vanaf dat ik de polonaise kon lopen. Ben alles al geweest van Vorstin, Adjudante en Prinses. We komen elkaar vast wel ergens tegen onder het genot van een biertje....... Proost!!!

 

Hoi!

Even voorstellen: ik ben Gwendoliene van de Wardt-Kuilder. Geboren en getogen in ons mooie dorpje Heerewaarden. Getrouwd met Johnny en trotse mama van Skay-Hailey. Sinds 2017 lid van de Moasmeerminnen en ben van plan nog vele jaren door te gaan met dit leuke groepje! Verder gek van dieren en van motorrijden.

Alaaf, Alaaf, Alaaf!

 

Ik ben Miranda van Kessel en 43 jaar jong, ik heb 1 zoon en 2 dochters die beide ook bij de Moasmeerminnen zitten. Ook ben ik al 1,5 jaar trotse oma van een lief, knap kereltje. Ik ben dan wel de kleinste van onze groep feestvierders, maar niet de minste. Ze zeggen niet voor niks. "klein maar fijn".😂😂 Haha

 

Ik ben Melissa van Kessel, 22 jaar en al 2,5 jaar een hele trotse moeder  van mijn lieve jongen Mason. Ik werk als begeleider in de gehandicaptenzorg. Toen ik jonger was ben ik jeugdprinses en Jeugdadjudante geweest. Mijn zusje Mila is nu jeugdadjudante en samen met mijn moeder zit ik alweer bijna 2,5 jaar bij de Moasmeerminnen.

 

Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben Deborah den Tek, 27 jaar en kom uit Heerewaarden. Sinds 5 jaar ben ik verhuisd naar Rossum waar ik samen met Robin woon. Toch als echt Herrewoarse mis ik Heerewaarden toch wel! Zeker omdat ik daar veel te vinden ben. Ik werk als verzorgende in zorgcentrum St Barbara daar werk ik met veel plezier. Wat ik verder nog zoal doe: ik rijd graag motor en ben dan ook lid van MTCH waar we altijd leuke tourritten mee gaan rijden, ook rijd ik graag paard en zit ik op voetbal bij HRC'14. Verder ga ik graag wandelen en leuke dingen doen met vrienden en familie! Sinds 2015 zit ik met veel plezier bij de Moasmeerminnen! Hopelijk blijft dit nog lang bestaan zodat de leefbaarheid in het dorpje ook blijft rondom carnaval!

 

Hallo allemaal,

Ik ben Deveny Schouten, dochter van Stijn en Miranda Schouten en 22 jaar oud. Op dit moment heb ik een tussenjaar en begin volgend jaar aan de studie pedagogiek. Vroeger zat ik al bij de showgirls dus denk dat het vanzelf sprekend is dat ik van carnaval houd. Sinds 2019 zit ik bij de Moasmeerminnen waar het altijd een feestje is. Naast een feestje vind ik het ook leuk om naar de sportschool te gaan of gezellig naar het terras met vriendinnen.

 

 

Zoals vele wel weten is mijn naam Lisanne wel bekend als Liesje voor de meeste. Sinds 2017 zit ik bij de Moasmeerminnen, altijd wel te zien als degene die het meest aan het rond springen is in de zaal. Hard mee blèren met de teksten van de platendraaier of onze DJ Tijn. Iedereen in het dorp vind 's avonds laat zo fijn en 's morgens vroeg wat minder.  Voor jong en oud zijn wij altijd klaar voor un fiske  of het nu voor de kindermiddag is of voor de bliekskes. Met een glimlach op ut gezicht staan wij weer klaar als corona voorbij gevlogen is. ALAAF

 

 

Ik ben Marion van Hoften Verbruggen. Ik ben 39 jaar en ben getrouwd met René. Heb 3 dochters Dewi, Indy en Novi.  Ik ben geboren in Dreumel maar woon sinds 2000 in Heerewaarden, en ik zit al vanaf 2004 bij Cv de Moasmeerminnen. Mijn meiden zitten alle 3 bij de Feestjokers. En ben werkzaam bij de Boon's supermarkt in Kerkdriel bij de slagerij

 

Ik zal me in het kort even voorstellen. Ben Sonja en ben al 17 jaar samen met Kees. We wonen al bijna 7 jaar in Heerewaarden, we wonen hier met veel plezier. Heb 4 katten, mijn hobby's zijn genieten van het leven, haken, breien .

Na eerst de kat uit de boom gekeken te hebben heb ik besloten om dit carnavalsseizoen bij de Moasmeerminnen te gaan, hoop dat er met z'n een leuke gezellige tijd tegemoet gaan 

Mijn motto is Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.